Firma romaneasca cu peste 100 ani de traditie in domeniul pescuitului marin si produselor piscicole.

 • Scurt istoric

  SC MIADMAR HDP SRL Tulcea este o societate comerciala specializata in procesare si comercializare peste si produse din peste si face parte din Grupul de firme MIADMAR impreuna cu SC MIADMAR FISHING SRL Sulina, firma specializata in pescuit marin costier cu nave si pescuit comercial in Delta Dunarii.

  Firma si-a propus sa valorifice, pe de-o parte indelungata traditie pescareasca a familiei asociatilor-fondatori (de peste 100 ani), si pe de alta parte, resursele piscicole variate si abundente din Delta Dunarii si Marea Neagra din zona proprie de activitate.
  Astfel, pe langa comercializarea de peste proaspat marin si/sau de apa dulce provenit din capturi sau achizitii proprii, firma a dezvoltat si promovat o serie de produse din peste, dupa retete traditionale si /sau BlO, parte din ele certificate de MADR, altele fiind in curs de certificare.

  Produselele din peste oferite spre comercializare de SC MIADMAR HDP SRL, sunt produse de calitate si constituie o sursa de sanatate, prin faptul ca au un continut important de omega 3 precum si pentru ca nu se folosesc nici un fel de aditivi (E-uni) in prepararea lor, utilizandu-se numai ingrediente naturale.

  Toate produsele atestate traditional sunt inregistrate la OSIM si sunt comercializate sub brandul DELTAICA.

 • Demo Image

  MISIUNE

  • Valorificarea resurselor piscicole ale zonei - Delta Dunarii incluzand Marea Neagra sector romanesc - atat in stare proaspata cat si prelucrata.
  • Realizarea si promovarea unor produse din peste dupa retete traditionale specifice zonei
   (Delta Dunarii si coasta romaneasca a Marii Negre), retete detinute si utilizate de pescarii din zona.