Print

Pescuit Marin

S.C. MIADMAR FISHING S.R.L. este implicata ca societate in pescuitul comercial inca din 1999, existand o traditie, pregatire de specialitate si experienta a asociatilor si famiilor acestora in domeniul pescuitului comercial si industrial, ambarcatiuni si ulterior nave specializate.

Din 2004 societatea achizitioneaza navele Trawler Costier Meduza 4 si Flamingo 4, aceasta din urma fiind supusa unui proces de modernizare care o ridica la nivelul tehnologic al navelor din Europa de Vest.

In urma acestor investitii la bord, calitatea pestelui capturat (sprot, rechin, calcan, stavrid, etc.) este cu mult ridicata, in principal sistemul de gheata lichida din apa de mare de la bord, a containerelor izoterme in care este prezentata o captura, dar si o facilitate de la cheu (cherhana Miadmar Sulina) cu materiale agreate UE si a unitatii de procesare din Tulcea, str. Viticulturii nr. 2, unde se realizeaza prelucrarea superioara a pestelui capturat rezultand, preparate si semiconserve de calitate inalta si foarte savuroase.


Vezi video: Pescuit marin