Produsele Miadmar

Firma MIADMAR a dezvoltat si promovat o serie de produse din peste, dupa retete traditionale si /sau BlO, parte din ele certificate de MADR, altele fiind in curs de certificare.

Toate produsele atestate traditional sunt inregistrate la OSIM si sunt comercializate sub brandul DELTAICA. Produsele traditionale sunt atestate de catre MADR conform atestatelor nr. 73897/2010 si  nr. 86044/2012.

Produselele din peste oferite spre comercializare de MIADMAR sunt produse de calitate si constituie o sursa de sanatate prin faptul ca au un continut important de omega 3.
Nu se utilizeaza in procesul de fabricatie nici un fel de aditivi alimentari si nenaturali pentru conservabilitate, potentiatori de gust, arome, coloranti, ci doar ingrediente naturale.

Aceste produse sunt destinate consumatorilor de toate varstele, iar societatea isi propune ca acestea sa fie la nivelul de calitate agreat si solicitat, sigure din punct de vedere igienic si al inocuitatii alimentare cu respectarea reglementarilor nationale si europene in vigoare.